Home Algemeen Snap Camera in Teams: De VrijMiBo ownen!

Snap Camera in Teams: De VrijMiBo ownen!

door Manfred de Laat

De week zit er weer bijna op en bij mijn werkgever Eshgro hebben we, net als bij veel andere bedrijven, de wekelijkse vrijdagmiddagborrel (vrijmibo). Voorheen lekker in de kroeg onderin het pand van Eshgro waar we onder genot van een hapje en drankje de week samen afsloten.

Op dit moment is dat niet mogelijk, maar hebben een goed alternatief in de vorm van een virtuele vrijmibo via Teams. Iedereen pak een biertje uit zijn eigen koelkast en proost via Teams op het aanstaande weekend. Allemaal prima, maar een beetje gekkigheid missen natuurlijk wel! Gelukkig hebben ook daar een virtuele oplossing voor!

Leon en Thijs zien er beter uit dan oooooit!!

Snapchat filters in Teams

Het programma het Snap Camera legt verschillende hilarische filters over je webcam heen. Dit zijn dezelfde filters die je ook in Snapchat tegenkomt, sterker nog Snap Camera is een product van Snapchat. De beelden uit Snap Camera kan je ook als bron in je Microsoft Teams applicatie (op Windows en Mac) gebruiken… Wil jij de vrijmibo ook ownen dan leg ik je hieronder uit hoe je dat kan doen. Let ook op je privacy, want je zal begrijpen dat je op deze manier het perfecte track record van Teams omtrent privacy gaat ondermijnen.

Wat moet ik doen?

  • Ga naar de downloadpagina van SnapCam en vul daar je e-mailadres in. (Of beter het e-mailadres van iemand waar je een hekel aan hebt, want je hoeft deze niet te verifiëren)
  • Download het installatiebestand via de downloadknop, open de installatiebestand, doorloop de wizard en start Snap Camera.
  • Kies een leuke filter en ga naar de Microsoft Teams applicatie en open Instellingen.
  • Onder het kopje Camera kies je voor Snap Camera en je bent klaar om de vrijmibo te ownen!

Related Posts

2 reacties

ellemijnTjE 27 mei 2020 - 10:16

HELP,

mijn camera doet het niet meer van snapchat het lukt me ook niet om te verwijderen wat HEB IK VERKEERD GEDAAAAAAAAAAAN?

voel me echt een dikke boomer ;-;

Beantwoord
daantje 18 januari 2021 - 11:58

Ik wilde het downloaden maar dat kan njiet omdat ik een chromebook (r13) heb! is er nog een andere manier?

Beantwoord

Laat een Opmerking achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer Lees Meer