Home Algemeen Als een raket door Microsoft Teams navigeren

Als een raket door Microsoft Teams navigeren

door Manfred de Laat

De laatste weken is er een enorme toename van gebruikers in Microsoft Teams te zien (maar liefst 775% meer gebruikers). Door de noodzakelijk maatregelen van ons kabinet is thuiswerken helemaal niet meer weg te denken en is Microsoft Teams voor veel mensen de primaire applicatie geworden om in te werken.

Nu we allemaal een beetje op stoom beginnen te raken leek het me een goed idee om jullie te leren hoe je als een raket door Teams kan navigeren (Dat kan zo op een tegeltje). Het is namelijk mogelijk om sneltoetsen te gebruiken. Nu had ik een lijstje met sneltoetsen op kunnen sommen, maar als je vanuit je Teams applicatie de toetscombinatie CTRL + . (punt) gebruikt dan heb je daar het betreffende lijstje.

Om echt als een raket door Teams te kunnen navigeren is een klein beetje oefening geen overbodige luxe. Daarom heb ik voor jullie 5 oefeningen uitgewerkt. De oefeningen staan als foto op deze pagina en zijn als geheel als pdf te downloaden. Herhaal deze oefeningen een aantal keer en je zal merken dat je binnen een mum van tijd een pro in het navigeren binnen Teams bent! Succes!!

#1 Als een raket door de dagelijkse chat!

#2 Snel een Team of een kanaal openen

#3 Filteren op Teams en kanalen

#4 Over één week en één uur een vergadering plannen

#5 Snel opdrachten uitvoeren

Related Posts

Laat een Opmerking achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer Lees Meer

Geverifieerd door MonsterInsights