Home Blog Microsoft Kaizala

Microsoft Kaizala

door Thijs Bisseling

Wat is Microsoft Kaizala

Microsoft Kaizala is een simpele en veilige berichten app voor grote groepscommunicatie. Kaizala maakt het mogelijk om eenvoudig te communiceren binnen- en tussen verschillende organisaties. Kaizala maakt het eenvoudig om te verbinden met collega’s, leveranciers, distributeurs, partners en klanten doormiddel van een gebruiksvriendelijke chat interface.

Kaizala stelt je in staat om snelle berichten te sturen, Kaizala acties uit te voeren en rekeningen te sturen. Het is ook mogelijk om eenvoudig werkroosters te plannen, training materiaal beschikbaar te stellen en grote bijlage te sturen zoals foto’s, documenten, video’s, audio etc.

Met Kaizala Acties kun je polls aanmaken en versturen. Ook is het makkelijk om surveys naar duizenden tegelijk uit te sturen. Iedere feedback wordt dan automatisch verzameld en verwerkt in een leesbaar rapport.

Een aantal grote plus punten

Chat historie
Hoe ideaal is het om de chat geschiedenis van een groep aan te zetten? Gebruikers die je later aan chatgroep toevoegt kun je dan de mogelijkheid geven om de gehele chat historie weer te laten geven. Inclusief polls, surveys en bijlage.

Groepen beheren
Een Office 365 admin kan Kaizala groepen beheren. Ook als deze geen lid is van een specifieke Kaizala groep.

Kaizala acties
Polls, enquêtes, ToDo items, trainingsprogramma’s, etc. kunnen worden gepushed door Kaizala.

Verwerking en analyse van onderzoeksresultaten (Enquêtes, Polls)
Enquêtes en formulieren worden real-time vastgelegd. Gegevens worden automatisch vastgelegd en opgeslagen. Analyse is direct beschikbaar met behulp van ingebouwde visuele rapporten gemaakt in Power BI. Power BI-licentie is niet verplicht om de rapporten te bekijken.

Compliancy
Één van de grootste voordelen voor bedrijven is de compliancy van Kaizala. Kaizala is volledig compliant met GDPR, ISO 27001, SOC1, HIPPA.

Kaizala vs Whatsapp

Wat zijn nu de grootste en belangrijkste verschillen tussen Kaizala en WhatsApp? Dit heb ik in onderstaande tabel weergegeven.

Dit is niet alleen een functie vergelijking. Het is meer een behoefte gebaseerde beoordeling om te laten zien hoe Kaizala meer voordelen biedt dan WhatsApp in een zakelijke/bedrijfsomgeving.

Probeer het gewoon

Kaizala is een waardevolle chat applicatie wat goed aansluit binnen het bedrijfsleven. WhatsApp is een persoonlijke chat applicatie. De enige manier om erachter te komen wat de voordelen van Kaizala zijn is om er gewoon mee te gaan werken. Probeer het gewoon

Als Kaizala precies hetzelfde deed als wat Whatsapp doet, dan zal niemand van WhatsApp afstappen.

Related Posts

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer Lees Meer

Geverifieerd door MonsterInsights